21-11-11

huishoudelijke zondag

Het was een rustige zondag. Misschien zelfs te rustig. Ik bedenk dat ik buiten met de ADL vandaag met niemand echt een gesprek heb gevoerd. Morgen komt gelukkig mijn hulp, dan zal ik mijn 'schade kunnen inhalen' Lachen.

Ik hield mij wel aan mijn voornemen, om de afwas te doen plus nog enkele kleinere huishoudelijke taken. Vanavond twijfelde ik of ik zou koken of uit gaan eten. Ik had niet veel zin om te koken, maar toen ik opriep om van rolstoel te veranderen, kreeg ik een wachttijd van ongeveer een half uur en toen dacht ik, op die tijd is mijn maaltijd half klaar. Ook dacht ik dat ik anders eetwaren moest wegsmijten en dat doe ik niet graag. Bovendien was het beter voor de portemonnee om thuis te eten. Trouwens ik ben deze week al driemaal uit gaan eten, dat vond ik ook al voldoende. Dus annuleerde ik weer de oproep en zette ik mij aan het werk. Nu heb ik de voldoening ervan. Alsook van lekker gegeten te hebben.

Ik ben wel weggeweest om na het eten een koffietje te gaan drinken en daar heb ik ook van genoten. Ik las ondertussen in de weekendkrant, die weliswaar bol staat van het slechte nieuws, maar ik ondervind nog altijd een zeker leesplezier en ik ben wel graag een beetje op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt.

Klara heeft haar luisteraars vanavond weer verwend. Ik luisterde naar Chanson en naar Round Midnight. Ik vond het reuze.

00:21 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.