19-11-11

een vriendelijk woord doet wonderen

Gesterkt door een nachtje goede slaap, voelde ik mij vandaag weer een pak beter.

Deze namiddag een goeie babbel gehad met iemand en vanavond ben ik ergens gaan eten. Deze week ben ik wel meerdere keren gaan eten, het ging mij niet goed af om te koken.

Vanavond luisterde ik naar Zenith op Radio Centraal (via de streaming). Het was een ontdekking, want ik had naar dit programma nog niet geluisterd, en het was een goeie ontdekking.

'k Heb vanwege het gezelschap waar ik gisteren deel van uitmaakte gehoord dat 'ze me graag hebben'. Dat maakte mijn dag natuurlijk helemaal goed. Ik ben een beetje bevriend aan het geraken met een man die ik af en toe zie en ook dat stemt mij gelukkig. Dikwijls is een vriendelijk woord al voldoende, vind ik, om een mens zich goed te doen voelen.

Morgen hou ik een huishouddag. Rustig mijn afwas doen en hier wat oprommelen. Wassen kan ik niet, want mijn machine is nog kapot. Ik ben ook van plan om te koken.

23:40 Gepost door Martine | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

een wasmachine die kapot is ... met mijn kids die veel vuil maken, zou het een groot probleem zijn, ik heb wel een schoonmoeder die voor ons zou wassen ...

en af en toe niet koken is ook plezant ... de kids vinden het leuk als we op restaurant gaan ... of als ze bij oma gaan eten ;-)

Gepost door: Chesna | 20-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.