19-11-11

een beetje futloos

Ik dwing mezelf om hier wat te komen schrijven, want eerst had ik niet veel zin. Ik voel mij dus niet zo goed in mijn sas. Vannacht ben ik door mijn buren om 5u30 uit mijn slaap gerukt terwijl ze 'het' aan het doen waren... De laatste tijd hebben ze me al vaak een bijna slapeloze nacht bezorgd, door een hele nacht door met luide stem te zitten discuteren of soms zelfs ruzie te maken. Ik vind het niet prettig, het raakt aan het hart van mijn bestaan.

Ik heb alvast warme muziek opgezet, mijn cd van Velvet Underground & Nico. Vanavond ben ik naar een optreden gegaan van een groepje waarvan ik iemand ken, en ik was goed omringd door vrienden en kennissen. Alleen heb ik een kopje koffie omgestoten en zat ik daar met een natte rok en trui. Gelukkig was de koffie al wat afgekoeld en heb ik mij niet verbrand. Dus voelde ik me aan de ene kant goed van zo in het gezelschap opgenomen te zijn, maar aan de andere kant zat ik er wat futloos bij. Er zijn mensen die het gemerkt hebben en mij kwamen vragen wat er aan de hand was. Dat vond ik wel heel fijn. Op een bepaald moment moest ik wel naar het toilet, en ben ik toen naar huis vertrokken.

Vanavond voor het eten hield ik het eenvoudig, omdat ik op tijd moest zijn voor de vriendin met wie ik dus voor dat optreden was afgesproken. Ik at gerookte zalm met tomaatjes, citroen en yogonaise en had er een gekookt patatje bij klaargemaakt.

Het zeepbakje voor mijn wasmachine was er nog niet, dikke pech dus. Ondertussen heb ik mij beholpen door mijn hulp te vragen om naar de wasserette te gaan en daar een machine was te laten draaien, gisteren donderdag. Het is te hopen dat het onderdeel niet meer te lang op zich laat wachten, want dan kom ik echt in de rats.

Ik hoop deze nacht goed te kunnen slapen. Dit weekend staat er niets speciaals op het programma, behalve wat boodschappen doen en het rustig aan doen. De voorbije nacht voelde ik mij ook niet zo lekker, ik heb door de ADL een emmer naast mijn bed laten zetten, voor ingeval ik zou moeten overgeven. Ik had een echt ongemakkelijk gevoel ter hoogte van de maag. Met wat te slapen (tot mijn buren mij wekten), was het overgegaan. Vandaag voel ik mij wel lekkerder op dat punt dus zou ik wat dat betreft goed moeten kunnen slapen.

 

00:22 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.