12-11-11

over ditjes en datjes (5)

'k Heb naar iets stevigers gegrepen om naar te luisteren nu : de debuutcd van Anna Calvi. Ik had eens zin in andere 'voer' dan jazz of klassieke muziek.

Vanmiddag ben ik in de stad geweest om wat boodschappen te doen, maar het was er niet zo leuk, omdat het heel druk was. Maar het zeepbakje dat ik per mail besteld heb, zal er volgende vrijdag zijn. Ik wilde mij ook Smile aanschaffen van The Beach Boys, maar die was in de plaatselijke platenhandel nog niet toegekomen. Ik zal volgende week nog eens langs gaan.

Voor het eten heb ik een kleine afwas gedaan, er was toch wel weer wat samengekomen. Ik heb gekookt, mijn nu al gewoonlijke maaltijd van het weekend, kip met gestoofde paprika's, rijst en currysaus. Het smaakte me weer goed. Na het eten spoelde ik de vaat af en deed ik een oproep om van rolstoel te veranderen. Ditmaal was er niet zo'n lange wachttijd en niet lang daarna kon ik wegrijden. Ik ging ergens een koffie verkeerd drinken en tracteerde mij op een trippeltje. Ondertussen las ik in de weekendkrant. Dus volop genieten geblazen.

Vannacht heb ik het hier eventjes nog stil gemaakt. Ik had geluisterd naar Der Tod und das Mädchen II van Olga Neuwirth met o.a. Hanna Schygulla, waarover ik het in een eerder postje al heb gehad. Ik kocht ook deze cd, die niet zo makkelijk is om naar te luisteren, en die me in een wat ingetogen stemming bracht. Ik maakte het nadien even stil dus en dacht, Martine, je hebt je al een hele tijd schrap gezet om goed voor jezelf te zorgen en om jezelf te handhaven in diverse situaties, nù mag je je even laten gaan, nù hoeft het even niet, en het deed immens veel deugd om heel eventjes te ontspannen en gewoon, gelukkig te zijn!

23:54 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.