11-11-11

over ditjes en datjes (4)

Ik ben aan het luisteren naar één van de twee cd's van de Estse componist Arvo Pärt, die ik aankocht. Hij valt heel goed mee. Ik las over deze componist in Wikipedia en volgens deze informatie heeft hij muzikaal gezien heelwat watertjes doorzwommen. Zijn latere composities zijn bijna alle religieus getint.

Voor het koken vanavond heb ik een afwas gedaan, om met een proper lei te starten als ik begon te koken (op het menu stond weer eens zalmfilet met gestoofde prei en een gekookt patatje). Na het eten wilde ik zoals gewoonlijk wegrijden om ergens een kopje koffie te gaan drinken, maar toen ik opriep, had ik een lange wachttijd. Dan heb ik van de nood een deugd gemaakt en ik heb in afwachting dat de ADL er was, jawel, mijn afwas gedaan. Ik dacht, als ze vroeger toekomen, dan onderbreek ik gewoon de afwas. Maar de wachttijd werd nog eens verlengd, zodat ik méér dan voldoende tijd had om deze taak tot een goed einde te brengen. Dat is het summum eigenlijk, de afwas meteen doen na het eten, als ik dat vaker kon doen, dan heb ik die zorg niet meer als ik van mijn stamkroeg of elders weer thuis kom.

Vanmiddag heb ik die persoon gezien met wie ik zo goed kan praten. Ik heb heel veel verteld, de stoom moest er precies een beetje af, en zelf vind ik dat ik niet voldoende ruimte heb gelaten in mezelf om naar die persoon ook te luisteren. Volgende keer beter.

Ik ben gelukkig en geniet ervan.

23:19 Gepost door Martine | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Happy to be always happy ... de laatste tijd dan toch! Blij dat je gelukkig bent!

Gepost door: Afa | 12-11-11

Reageren op dit commentaar

Dankjewel, Afa!

Gepost door: Martine | 12-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.