07-11-11

dynamiek

Vandaag ben ik tegenover iemand, die ik redelijk goed ken, op mijn strepen gaan staan en al goed, die persoon nam het goed op. Ik vond dat anders helemaal niet gemakkelijk, maar ik ben wel blij dat ik het gedaan heb. Hiermee kom ik voor mezelf op en doe ik anderen mijn grenzen respecteren. En voor mij is dat bijna levensbelangrijk. Het is een lang leerproces, dat wel. Het maakt eigenlijk het leven ook boeiend, die dynamiek.

Het lag hier vandaag helemaal overhoop. Mijn gezinshelpster is geweest, alsook de man die de rolstoelen herstelt, en tussendoor riep ik de ADL nog eens op en belde ik naar de dienst aangepast vervoer. Ik vind dat ik er nog heel kalm ben bijgebleven. Ik heb ook nog een persoon opgebeld die hulp nodig had om uit Facebook te stappen en  dat lijkt helemaal niet zo eenvoudig te zijn. Dus bezint eer ge begint, want erin stappen is heel gemakkelijk maar o wee als ge er weer wilt uitstappen... (met het huwelijk is dat ook zo, maar dat is dan weeral een heel ander verhaal). Ik dacht gevonden te hebben hoe het moest, en ik heb die persoon begeleid terwijl we alle twee elk voor ons scherm zaten. Binnen de 24 u zou ze nu moeten weten of het werkt of niet. Ik ben eens benieuwd.

Vanavond heb ik weer lekker gekookt. Ik had varkensoester met bloemkool met kaassaus en met patatjes klaargemaakt. Smaakte dàt weer... Ik ben nadien mijn krant gaan halen in de kroeg waar ik die gisteren achtergelaten had en dronk er een koffie verkeerd terwijl ik in de krant nog verder las. De afwas zal voor morgen zijn.

Morgen ga ik naar de zielenknijpster, dat zal weer deugd doen. Ik heb een aantal puntjes opgeschreven die ik met haar wens te bespreken.

Mijn plannen om weer naar de gebedsgroep te gaan heb ik nu definitief opgeborgen.

23:34 Gepost door Martine | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Facebook vind ik wel leuk. Maar er zijn andere accounts (zoals LinkedIn) die ik ook zou willen delete. Maar ik weet ook niet hoe.

Gepost door: Chesna | 08-11-11

Reageren op dit commentaar

Kun je het niet vinden via een help functie?

Gepost door: Martine | 09-11-11

De commentaren zijn gesloten.