05-11-11

Smile

Vandaag voel ik mij al een pak sterker. 'k Heb van het goede weer geprofiteerd om een aantal boodschappen te doen en ook dat is voor mezelf zorgen. Ik vond vanavond de moed om te koken, maar niet om de afwas te doen. Morgen wordt het een huishoud-zaterdag, waarbij ik plan om een aantal huishoudelijke taken te vervullen. Alleen wordt het zeker in de namiddag volgens de voorspellingen mooi weer en dat zal me eventueel ook naar buiten lokken. Al wat we kunnen krijgen van zon of van zacht weer, is meegenomen. De winter zal lang genoeg zijn.

'k Heb geluisterd naar Late Night en was blij verrast met het kunnen beluisteren van de recent uitgekomen cd Smile van The Beach Boys. Hij is erg mooi. Ik had al Smile van Brian Wilson, dat ook al een meesterwerk is, maar die van The Beach Boys zal ik denk ik mij ook aanschaffen. Als jong meisje had ik al werk van hen op vinyl staan, maar dat waren de wat bekendere songs. Ik heb wel iets met Brian Wilson, de leader van de groep, omdat hij het psychisch zo moeilijk heeft gehad. Genie en waanzin liggen soms dicht bij elkaar.

In mijn stamkroeg las ik de krant, die ik eerder op de dag gekocht had. Het doet me goed mijn gedachten buiten mezelf te richten. Er gebeuren zo veel dingen en het kan interessant zijn om daar wat duiding van te krijgen en wat achtergrondinformatie. Als ik de krant regelmatig lees, kan ik de nieuwsberichten op de radio vaak beter volgen en het geeft me het (waan?)idee van een kleine beetje grip te hebben op wat mij omringt. Morgen zal de weekendkrant weer in de bus steken en zal ik dus weer leesvoer hebben voor enkele dagen.

01:34 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.