05-11-11

over ditjes en datjes (2)

Vandaag had ik een actieve dag op huishoudelijk vlak. Ik koos ervoor de afwas weg te werken, om vanavond te kunnen koken. Wat ik ook deed en het smaakte weer heerlijk.

Vanavond zat ik in de stamkroeg, waar een geïmproviseerd feestje doorging en ik kreeg alvast een glaasje champagne... wat zeker niet te versmaden is! In de krant las ik dat Martine Tanghe ziek is, wat sneu voor haar. Ik heb haar ooit eens ontmoet, toen ik op dezelfde avond als zij uitgenodigd was bij Zeker Weten met Jan Van Rompaey. Dat is ook al langer dan 20 jaar geleden. Ik vertelde haar dat 'ik ook een Martine was'. We zaten aan dezelfde tafel, er werd ons toen nog een gans dîner geserveerd vooraleer de uitzending begon. Goh, wat een herinneringen! Ik vind Martine Tanghe een fijne, intelligente vrouw. De job aan de vrt is haar op het lijf geschreven, vind ik.

Ik heb nu Coltrane for Lovers opstaan, zwoele, romantische jazz. Het maakt het hier gezellig en gemoedelijk. Het was lang geleden dat ik die cd nog had opgezet. Ik vermoed dat er vanavond op de radio niet veel zaaks is, op Radio 1 veel sport en op Klara een wat traditioneler klassiek programma, dat ik minder kan smaken. Dus dan maar iets uit mijn eigen collectie. De muziek beurt me op.

23:40 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.