03-11-11

sober

Vannacht heb ik na Late Night alle muziek afgezet en hier nog in stilte gezeten. Vanavond stond Late Night in het teken van Federico Garcia Lorca, het was voornamelijk zang en ik ontdekte o.a. dat Tim Buckley minder bekend werk op zijn naam heeft staan, dat vrij experimenteel klinkt. Er waren ook veel liederen geïnspireerd van poëzie van Lorca. Ik vond het weer een bijzonder mooie uitzending.

De winter doet stillaan zijn aantocht en hij brengt dan ook wat eenzaamheid met zich mee. Meer uurtjes thuis en hoewel ik mij thuis heel goed voel, ga ik dan soms wel wat piekeren. Of toch wat dieper stilstaan bij de dingen in mijn leven. Dan vraag ik mij af, waar is de tevredenheid naartoe die ik had van goed voor mezelf te zorgen? Ben ik dat gewoon aan het worden en is er een nieuwe uitdaging nodig?

Ondertussen heb ik beslist om terug naar de gebedsgroep te gaan. Ik ga het in elk geval proberen. Ik zou graag samen met hen de advent beleven... Ik ben al aan het bedenken wat ik met de feestdagen ga doen, ik denk dat ik die dit jaar opnieuw heel sober ga houden. Iets lekkers maar gezonds klaarmaken en verder luisteren naar mooie muziek. Wat muziek betreft, heb ik weer een bestelling geplaatst bij mijn gewoonlijke leverancier van cd's met klassieke muziek. Daar kijk ik alvast naar uit.

00:58 Gepost door Martine | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben benieuwd: welke nieuwe uitdaging?
En vergeet niet verder voor jezelf te blijven zorgen tijdens de uitdaging. Je leeft maar één keer ... geniet ervan!

Gepost door: afa | 03-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.