01-11-11

muziekfestijn

Vannacht ben ik erg laat gaan slapen. Ik heb nog naar muziek geluisterd, naar Miserere van Gorecki en naar mijn volledige cd van Francisco Guerrero, Cantiones Sacrae. Dit is polyfonische muziek uit het Spanje van de XVIde eeuw. Tijdens het beluisteren van deze muziek kwam ik tot gebed en bad ik tot God : ik geef me aan Je over, laat alles maar verlopen volgens Jouw plan. Er zijn zovele dingen in het leven die niet in mijn macht liggen, voor die dingen leg ik mijn vertrouwen in Jou.

Nu heb ik Schnittke opstaan, het is hedendaagse klassieke muziek en dat is echt wel mijn dada aan het worden. Op de radio vond ik mijn gading niet vanavond, dus heb ik maar een eigen cd opgezet. Zoals gisterenavond, maak ik er ook vandaag een muziekfestijn van.

Vanmiddag genoot ik van het goede weer en zat ik op een terraske. Ik babbelde er wat met een dame die ik daar toevallig tegenkwam. Net toen ik weer thuis was, begon het te regenen. Ik deed de afwas van gisteren en kookte (de andere helft van de kalfslever met spruitjes en patatjes). De spruitjes vond ik niet gaar genoeg. Volgende keer beter. Het was toch lekker, en gezond. De afwas heb ik laten staan tot morgen.

20:53 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.