01-11-11

Late Night - het concept

Om 22u zette ik Klara op om te luisteren naar Late Night. Volgens mij is het vanavond een heruitzending. A propos, ik heb naar de programmamaker een mailtje gestuurd en ik kreeg antwoord! Hier volgt dus wat mij doorgemaild is als concept van Late Night :

“Een laatavond programma met avontuurlijke en grensverleggende muziek van vroeger en nu, met avantgarderock, jazz, electronica, folk en hedendaagse klassieke muziek. Late Night gaat op zoek naar verrassende zijsprongen, nieuwe geluiden, schemerzones, maar vooral naar pure schoonheid. Elke avond staat Late Night ook stil bij een mijlpaal uit de naoorlogse muziek, met meesterwerken van Miles Davis tot John Zorn, van Brian Eno tot Fennesz en van John Cage tot Luc Brewaeys…”

Met deze informatie was ik wel gelukkig. Nu begrijp ik het programma beter.

Vanavond komt o.a. Talisker van Luc Brewaeys aan bod, ik ga proberen ditmaal te blijven luisteren. Bij de eerste uitzending van dit muziekwerk heb ik het niet volgehouden. Momenteel is muziek van Cage te horen, die ik wel erg kan appreciëren. Het ene lijkt het andere nog niet te zijn...

22:36 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.