28-10-11

nachtelijk postje

Nog een kort postje voor het slapengaan.

'k Was vanavond bij de huisarts. 'k Was heel gelukkig toen ik hoorde dat ze het resultaat van de bloedanalyse uitmuntend vond. Ze zegt dat het zeldzaam is om zo'n goede cijfers te halen als diabeet. Ze zei ook dat toen ze het resultaat op haar scherm zag verschijnen, ze bijna achterover viel... :-).

Vanavond ging ik eten bij de Turk en van zijn vrouw kreeg ik een paar turkse oorbellen en een bijpassende armband. Ik vond het geweldig en gaf haar een zoen. Dan denk ik dat ik niet zomaar een klant ben, maar dat het echt al om vriendschap gaat.

Vanavond was er dus geen afwas te doen en ik liep warempel bijna wat verloren! Morgen neem ik de draad van het koken weer op. Zondag komt de familie bijeen om de verjaardag van moeder te vieren. Ze is woensdag verjaard. Ik kijk er alvast naar uit. Ook voor de klasreünie is er een datum geprikt. We mochten laten weten wat onze voorkeur is uit het menu. Samen met nog iemand, kies ik voor vis of voor een vegetarische schotel. De vegetarische schotel is een hutsepot van winterprimeurs en het klinkt wel aanlokkelijk...

Goeienacht, iedereen, en welterusten!

01:12 Gepost door Martine | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Uitmuntend?! Wauw!!

Gepost door: Chesna | 29-10-11

Reageren op dit commentaar

Daar kwam het toch op neer.
Groetjes.

Gepost door: Martine | 30-10-11

Uitmuntend is ook wel een prachtig woord.
Mijn jongste dochter kreeg 'Uitmuntend' op paar rekenoefeningen en dan is ze fier.
Jij doet het ook heel goed. Sonja Kimpen zou dat ook zeggen: prima! (ik heb een paar boek gelezen). Ik probeer ook zo, gezond te leven.

Gepost door: Chesna | 30-10-11

De commentaren zijn gesloten.