24-10-11

Wifi

'k Ben aan het bloggen in de stamkroeg! 't Is er modern, ze hebben daar Wifi...

Vanavond heb ik gekookt en 't was super lekker. 't Was één van mijn vaste menu's, kip met gestoofde paprika's, bruine rijst en zelf gemaakte curriesaus. De afwas staat thuis op mij te wachten, ajaj en 't is hier zo gezellig...

Een conflict dat ik had is goed opgelost. Dat is altijd plezant. Niet van een conflict te hebben, maar als dat goed afloopt. 'k Ben echt wel opgelucht. En ergens is het toch maar goed geweest dat ik mij niet heb laten doen. Dat heeft iets rechtgetrokken.

Mijn hulp is geweest en ze heeft boodschappen gedaan en wat opgerommeld. Ze was vandaag maar twee uurtjes bij mij en de supermarkt waar ze voor mij in de buurt altijd naartoe ging, is definitief gesloten. Dus moest ze wat verderop. Gelukkig was het goed weer. Als ze weggegaan is, ben ik ook nog naar de supermarkt geweest voor een aantal spullen die ik liever zelf uitkoos : fruit, charcuterie, kamillethee. Die kamillethee is mij aanbevolen voor als ik last heb van de maag. Dus heb ik die dan maar in huis genomen.

Morgen is het voor mij D-day : ik ga naar de diëtiste om mij te laten wegen. Het is een maand geleden dat ik mij voor het eerst sinds hele lange tijd heb gewogen. Ik zal hier niet verklappen hoeveel ik weeg, maar wel of er een verschil is en zo ja hoeveel. 'k Ben echt eens benieuwd!

21:08 Gepost door Martine | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben benieuwd - ik hoop dat het meer is dan je denkt!

Gepost door: Afa | 24-10-11

Reageren op dit commentaar

Bedankt om voor mij te supporteren, Afa!

Gepost door: Martine | 25-10-11

Ik hoop dat er wat af is. In ieder geval ben je heel goed bezig met koken. Chapeau hoor!

Gepost door: Wopi | 25-10-11

Reageren op dit commentaar

Dankjewel, Wopi. Ik denk dat jouw reactie en mijn nieuwe postje elkaar ongeveer gekruist hebben...

Gepost door: Martine | 25-10-11

De commentaren zijn gesloten.