19-10-11

Pink Floyd op Klara

Vanavond heb ik erg genoten van Klara's laatavondprogramma Late Night, dat als rode draad had de baanbrekende groep Pink Floyd. Er waren heelwat speciale versies van nummers van deze groep te horen en het haalde weerom leuke herinneringen naar boven, want bij mijn allereerste platen ooit die ik als tiener nog kocht, waren twee lp's bij van Pink Floyd, de naamloze lp met de koe op de kaft en Dark Side Of The Moon. Die lp met die koe vooral heb ik grijs gedraaid.

Goed nieuws ook van bij de specialiste : ik moet behoudens speciale omstandigheden normaal gezien pas binnen een jaar bij haar terugkomen. Ze vond dat ik een 'goed rapport' had. Ze las het verslag van de huisartse en stelde mij een aantal vragen. Ze nam mijn bloeddruk en die stond goed. Ze heeft een kleine wijziging aangebracht in de medicatie en zegt dat als ik nog eens een 'hypo' zou doen, ik in overleg met de huisartse een medicament, dat al verminderd is, mag weglaten. Kortom niets dan goed nieuws.

De bloemkool smaakte heerlijk. Ik vond de moed om weliswaar na eerst ergens een koffie te zijn gaan drinken en na over de telefoon een goede babbel te hebben gehad, de afwas te doen... Morgen staat er een kippenbilletje met sla op het menu. Ik kijk er alvast naar uit, én naar het klaarmaken én naar het smullen.

00:56 Gepost door Martine | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat voor je goed rapport!

Gepost door: Afa | 19-10-11

Reageren op dit commentaar

Dankjewel, Afa!

Gepost door: Martine | 19-10-11

De commentaren zijn gesloten.