13-10-11

categorie 'Persoonlijke ontwikkeling'

De laatavonduitzending Late Night bij Klara vind ik hoe langer hoe interessanter. Vanavond was het aansluitingspunt van het programma de cineast Fassbinder. Ik heb er niet alleen erg van genoten (niet evenveel van alles), maar er ook veel mee bijgeleerd. Zo heb ik actrice en zangeres Hanna Schygulla ontdekt en ben ik meteen op zoek gegaan of er van haar een cd bestaat. Ook lieten ze een stuk uit Pierrot Lunaire horen waarvan ik niet zonder enige trots kan vertellen dat ik dit muziekstuk met Sprachstimme lang geleden heb laten horen tijdens mijn toenmalig programma klassieke muziek bij de vrije zender waaraan ik meewerkte. Ik heb dan ook ontdekt dat er een bewerking is van Pierrot Lunaire door Reinbert De Leeuw, een componist en pianist die mij bekend is door zijn uitvoeringen van muziek van Erik Satie. Vanavond waren we dus in goede compagnie...

Ik moet dringend wat reclame maken voor de categorie 'Persoonlijke ontwikkeling'. Ik zit daar nog altijd op m'n eentje en zou heel graag wat gezelschap krijgen... Zo alleen vind ik het maar niks. Vandaar dus de titel van dit postje. Kom op, jongens en meisjes, geef toe dat je in volle ontwikkeling bent en dat het daarover boeiend vertellen is!

Vanavond heb ik het me op het vlak van het koken gemakkelijk gemaakt en heb ik spaghettisaus uit de diepvries genomen en opgewarmd. Zo om de zoveel maanden maak ik een grote pot spaghettisaus en vries ze in porties in. Dat doen vele mensen denk ik. Ik vind het wel handig om zoiets in de diepvries te hebben zitten voor de dagen dat je het koken zo niet ziet zitten of dat je gebrek aan tijd hebt om te koken.

00:25 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.