11-10-11

patraque

Je suis patraque. Ik ga van de veronderstelling uit dat hoewel er een nieuwe staatshervorming zit aan te komen, het nog altijd niet verboden is om in een blogje Frans te spreken... Alle gekheid op een stokje, het wàs een vermoeiende dag. Deze nacht heb ik bijna geen oog dichtgedaan en 's morgens vroeg - wat voor mij eigenlijk nog in het midden van de nacht is - moest de politie uitgerekend voor mijn raam een auto laten wegslepen. Dan een prikje voor het bloed en het bezoek van de huisarts. A propos, de uitslag van de EKG was uitstekend. Vanavond is het dan toch maar bij soep met een boterham gebleven en... de afwas is nog maar eens uitgesteld naar morgen.

Met mijn blogje heb ik toch wel een stunt uitgehaald. Gisteren was mijn oog gevallen op een blijkbaar nieuwe categorie, 'persoonlijke ontwikkeling'. Ik repte mij dus om mijn blogje daaronder te brengen, aangezien ik mijn blogje daar goed vond passen, en merkte dat ik... de allereerste was. Ik stond meteen op 1 van de meest bezochte blogs binnen die categorie, niet moeilijk, ik was ook de enige Lachen. En ja, ik geef het toe, die teller daar kijk ik toch altijd naar, want ik word graag gelezen.

Het is hier nu stil, 'k ben te moe voor wat dan ook van muziek, radio of tv. Een prikkelarme avond. Af en toe heb ik dat nodig. Ik neem mij nog maar eens voor vroeg te gaan slapen. Morgen ben ik met iemand afgesproken in mijn stamkroeg, ik zie er alvast naar uit. Vandaag ben ik niet buiten geweest en heb ik mij gestort op Facebook en op de skynetblogs. Misschien daarom dat ik zo 'patraque' ben...

22:52 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.