11-10-11

uit mijn pijp

'k Ben vanavond iets gaan drinken met iemand uit de directe omgeving en 't was gezellig. 't Was zo eens 'een andere klap' en we keken ook naar de werken die in die kroeg tentoongesteld werden. Het was wel een leuke tentoonstelling. Enfin, ik heb zo eens mijn gedachten kunnen verzetten vanavond en dat was nodig want morgen heb ik een drukke dag. Dan komen ze bloed afnemen, de huisarts komt bij mij thuis een EKG afnemen en later op de dag komt de slotenmaker. Dus alvast een vermoeiende dag voor de boeg. En ik ben nu eigenlijk ook moe, 't wordt - naar mijn normen - vroeg gaan slapen dus.

Mijn gezinshelpster is geweest en terwij ze aan het poetsen was, heb ik die paprikasoep gemaakt. Ze smaakt weer goed en nu laat ik ze tot morgen trekken, dan is ze morgen nog lekkerder. Ja tegenwoordig kom ik in de keuken echt wel uit mijn pijp. Ik kookte vanavond ook (het was steak met gestoofde boontjes met ajuin en gekookte patatjes, mmmm), maar de afwas heb ik wel laten staan tot morgen. Tussen de diverse bezoeken in zal het me wel lukken zeker om die nog weg te werken, of dat hoop ik toch, want anders zal het morgen gewoon soep met een boterham worden. 'k Zal zien hoe ik mij voel. Dat is het voordeel van het alleen zijn, er zit niemand achter en lukt het me eens niet om te koken, dan is dat geen ramp.

Ik ben mij aan het laten meevoeren op de rustige en zwoele muziek van Late Night, zoals het zegt een laatavond programma bij Klara. Vanavond was het thema filmmuziek en ik kon het wel smaken. Ik bedenk mij dat ik niet meer zoveel tv heb gekeken de laatste tijd, het komt er niet meer van, misschien spijtig dat ik vanavond niet gekeken heb naar Belpop op Canvas, de aflevering rond deus, waar ze op de radio ons al een hele week mee om de oren slaan. Ach ik heb er ook niet meer aan gedacht, dan zal het voor mij dan toch ook niet zo belangrijk geweest zijn. Deus is ook zo niet mijn ding, dat zal het waarschijnlijk zijn.

00:07 Gepost door Martine | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Je kunt een restaurant beginnen 'Chez Madame la Marquise' ?! Of een kook tv programma beginnen ?! Ik krijg er honger van!

Gepost door: Chesna | 11-10-11

Reageren op dit commentaar

Goed idee, enne... gegarandeerd gezond eten! En voor jou speciaal een vegetarische schotel!

Gepost door: Martine | 11-10-11

dank je ;-)

Gepost door: chesna | 15-10-11

De commentaren zijn gesloten.