08-10-11

kleine dingen

Deze namiddag had ik een bespreking in verband met de mogelijkheden om in de maanden december, januari en februari over een stagiair-PAB te beschikken. Het komt er uiteindelijk op neer dat ik waarschijnlijk om te beginnen over een periode van zes weken gedurende 3 tot 4 uur per week iemand zal hebben die voor mij of samen met mij gaat zwemmen, boodschappen doen, poetsen, oprommelen, koken, enz.. Aangezien het om een stage gaat, is deze dienstverlening gratis. Natuurlijk zal het iemand zijn in opleiding maar ik denk dat ik nogal goed ben in het geven van instructies Lachen. Ik kijk er alvast naar uit. Misschien zal die persoon me weten op te vrolijken in die sombere periode.

Verder heb ik vanavond weerom gekookt, gebakken zalmfilet met gestoofde prei en gekookte patatjes. Mmmm dat smaakte wel goed. De afwas is ook al gedaan en 'k heb mij ook beziggehouden met de was. Dus ben ik vrij voldaan over deze goed benutte dag.

'k Was wel graag in de buurt een koffietje gaan drinken na het eten, maar er kwam helaas iets tussen en ik heb van dat plan moeten afzien. Dan maar thuis koffie gedronken. Na het doen van de afwas, beloonde ik mezelf met een Mignonnette. Je weet wel, zo'n klein stukje chocolade dat ze vaak bij de koffie serveren. Dat is mijn enige bijna dagelijkse zonde sinds enige tijd. Dus vind ik dat dat er wel door kan. Ik neem dan ook altijd donkere chocolade, dat kan minder kwaad voor de lijn. Dat is ook hetgeen ik het meeste lust. Dus dat valt nogal mee. En ik geloof dat het de kleine dingen zijn die het doen in het leven. Mijn patron vroeger die zei altijd : "Wie het kleine niet geert, is het grote niet weerd". Mijn stagemeester kon zo heel sappig uit de hoek komen.

Ik ben voor de derde maal aan het luisteren naar Tori Amos' Night of Hunters en bij elke beluistering vind ik hem beter en beter. Ik kan er goed bij ontspannen, daar doen we het dus voor...

01:30 Gepost door Martine | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hmmm... Als ik een Mignonnette opeet dan heb ik zin in meer. Dan liever geen.

Zwarte chocolade vind ik niet lekker. Witte of melkchocolade vind ik super lekker. Ik moet er gewoon afblijven.

Gepost door: Afa | 08-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.