01-10-11

Late night en De Poezemuis

'k Ben aan het luisteren naar Late Night op Klara en 'k vind het speciaal, maar wel heel mooi. Ondertussen heb ik mij een beetje tegen mijn zin toegelegd op huishoudelijke taken, zoals daar zijn de afwas en de was. Het was een beetje tegen mijn zin, maar toch vond ik de moed om het te doen. Dus kan ik weer trots zijn en blij zijn dat het weer gedaan is.

Morgen ga ik luisteren naar een monoloog van Dario Fo, De Poezemuis. De monoloog wordt gebracht door Frank Sterckx (mij onbekend) en de regie is van Fred Gesquiere en Peter Smolders. Zelf heb ik die monoloog nog weten opvoeren door Jan Decleir. Ik hoop dat het morgen geen flauw afkooksel wordt van wat nog in mijn herinnering leeft, al moet ik natuurlijk incalculeren dat je de neiging hebt om zulke herinneringen te gaan idealiseren. Dus neem ik mij voor het de kans te geven die het verdient. Ik kijk er alvast naar uit.

Voor de rest, heb ik ook vandaag heerlijk van het zonnetje genoten. Het ontspande me, want ik had net voordien mij zitten ergens in druk maken, en naderhand bleek dat het niet nodig was geweest. Dit is echt een werkpunt voor mij, van mij niet zo snel ergens druk in te maken. Dat zou in de eerste plaats mijn algemene conditie ten goede komen, denk ik. Maar ja ik ben nu ook éénmaal wie ik ben en heel veel zal ik er niet meer aan kunnen veranderen, vrees ik. Enfin, ik kan het tenminste proberen...

 

00:21 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.