30-09-11

innigheid

Het kan fijn zijn om samen met iemand te zijn, bij wie je je vrij voelt om al dan niet iets te zeggen en om ook in stilte van elkaars aanwezigheid te genieten. Dat heb ik vandaag ondervonden. Heerlijk was dat! Ik werd er meteen heel rustig van. Als het van mij had afgehangen, zaten we er nu nog :-).

Ik ben ook de nieuwe Tori Amos gaan halen, Night of Hunters. Het is een productie van Deutsche Grammophon en het is een persoonlijke bewerking van Tori van klassieke werken. Ik heb hem vanavond voor het eerst beluisterd en vind hem héél mooi. Na één beluistering kun je natuurlijk nog niet veel zeggen, maar ik vind wel dat de nummers een beetje allemaal op elkaar lijken. Tori heeft een meisjesachtige stem vind ik die alle nummers een beetje hetzelfde doet klinken. Maar wellicht verander ik nog van gedachten na een tweede of zelfs een derde beluistering. Er staat een indrukwekkende lijst van namen op de cd van alle mensen die op één of andere manier geholpen hebben bij het totstandkomen ervan. Ik denk wel dat het een cd is waar hard aan gewerkt is.

Ik heb ook nog geluisterd naar een deel van Late Night op Klara. Vandaag was er vooral elektronische muziek aan de beurt en wat ik hoorde kon ik wel smaken.

Om de dag in schoonheid en rust af te sluiten, heb ik nu gebedsmuziek op citer opgezet. Ik ben wel moe, het zal niet lang meer duren of bibi ligt onder de (verse) lakens.

00:28 Gepost door Martine | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.